Misyon Rent A Car – Araç Kiralama

2014 yılında Ankara’nın Keçiören ilçesinde kurulan Misyon Rent A Car başarı hikayesini her büyük markanın olduğu gibi, Keçiören ilçesindeki ofisimizin olağanüstü emek ve gayretler neticesinde faaliyete geçirmiş olduğumuz ve siz değerli müşterilerimize kurulduğumuz ilk günden itibaren müşteri anlayışı odaklı araç kiralama hizmeti sunmaktayız. Bugün, Türkiye genelinde +50 tane aracımızın bulunduğunu siz değerli müşterilerimize borçlu olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına filomuzu sürekli olarak yeniliyor ve yeni model araçlarımız ile uygun fiyat garantisi altında sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Ankara ilinin önde gelen araç kiralama firmaları aralarında yer aldığımız için müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek adına araçlarımızın bakımlarını zamanında yaptırarak, kışlık ve yazlık lastiklerimizi lastik parkımız da bulunduruyoruz.

Tüm araçlarımız full kasko ve sigortalı bir şekilde kiraya verilmektedir. Araçlarımız siz müşterilerimizin güvenliğini en hat safhada tutabilmek adına sürekli olarak bakım ve gerekli kontrollerini yaptırmaya özen gösteriyoruz.

%100 müşteri memnuniyeti ilkesi, %100 müşteri memnuniyeti ve uygun fiyat politikası ile siz değerli misafirlerimizin tatil, iş seyahatleri, aile gezileri ve kısa/uzun vadeli araç ihtiyaçlarınızda her zaman yanınızdayız.

Yapmanız gereken tek şey bizlere 0312 321 67 57 numaralı telefon üzerinden bizlere ulaşmanızdır. Lütfen rezervasyon yaptırmadan evvel ne kadar süreli araç kiralama hizmeti almak istediğinizi, şehiriçi veya şehiriçi kiralama konusunda bilgi vermenizi rica ederiz.

Türkiye’nin Araç Kiralama Markası
Misyon Rent A Car